Eden Design opent showroom in New York

Eden Design opent showroom in New York

Posted on 06/07/2019

De Genkse producent van design verlichting, Eden Design, heeft sinds kort een partnership met Wing Partners in Manhattan, New York.

Wing Partners is importeur en distributeur van glazen scheidingswanden en deuren voor kantoorgebouwen, en richtte voor dit partnership LUMARTES op, dat de verlichting van Eden Design zal verkopen.

De showroom van LUMARTES, volledig  en exclusief ingericht met de verlichting van Eden Design, is gelegen in het hart van Midtown Manhattan op de 22e verdieping en heeft een oppervlakte van meer dan 600m². Klanten kijken er uit op de nabij gelegen Empire State Building, One World Trade Center en hebben een mooi uitzicht over Manhattan.

Eden Design verkoopt zijn verlichting op mondiaal niveau en is voor meer dan 90% gericht op export. Zo werden de Dior Homme boetieks wereldwijd ingericht met het °On line magnetisch railsysteem.

De materialen die in het design van het nieuwe °Bloc gebruikt worden, met name walnoot, messing en marmer, passen perfect bij wat er leeft bij interieur designers in New York.

Eden Design beantwoordt met dit partnership aan de steeds groeiende vraag naar hun verlichting op de Amerikaanse markt, die onder andere voortkomt uit de golf van luxe residentiële projecten in en rond New York. High-end design verlichting wordt in deze projecten voorgeschreven door lokale en internationale architecten. Vele andere design verlichtingsmerken hebben zich eveneens in de stad gevestigd.

In New York een lokale showroom en technische ondersteuning aanbieden, maakt dat Eden Design dichter staat bij de interieurontwerpers en architecten die hun design voorstellen.

Volgende maand opent in Nederland ook een showroom met exclusief Eden Design verlichting.

 

www.lumartes.com